Strona główna | Mapa serwisu | English version
 Gimnazjalne Koło Biologiczne w Spytkowicach.
Sałatka z fasolki szparagowej
Nasze zdrowie > Zdrowa żywność > Sałatka z fasolki szparagowej

Sałatka z fasolki szparagowej

 

Składniki:

  • 1 słoik fasolki
  • 25 dag żółtego sera
  • 25 dag cebuli
  • 25 dag jabłek
  • 3 jajka
  • 1 majonez
  • Sól
  • Pieprz
  • Zielenina

 

Przygotowanie:

Fasolkę dać do półmiska, dodać cebulkę pokrojoną w kostkę, dodać ser żółty (starty na średniej tarce) dodać jabłka starte na dużych oczkach i jajka zetrzeć, dodać pieprzu, cukry, soli, majonezu. Wymieszać, delikatnie skropić sokiem cytrynowym. Smacznego!

 

Agnieszka Gwiazdoń

To jest stopka